Skip links

Staf I garantuar I infermierëve për shtëpi të moshuarve, shërbim për të moshuarit si dhe për klinika dhe spitale.

Staf I garantuar I infermierëve për shtëpi të moshuarve, shërbim për të moshuarit si dhe për klinika dhe spitale.

Me më shumë se 450 persona të dërguar në Gjermani për aftësim dhe punësim,kur bëhet fjalë për plotësimin e personelit të kualifikuar atëherë Your Future Europa është vendi I duhur që duhet kontaktuar. Këtu kemi 3 gjërat të cilat klientët I duan nga ne:

Proces I shpëjtë në pak ditë

Me ndihmën e proceseve tona të thjeshta, ne arrijmë të plotësojmë shpejt kërkesat tuaja të dëshiruara.

Garantimi për sigurimin e vendit të punës

Ne garantojmë që edhe nëse një kandidat nuk arrinë pritshmërinë e duhur, ne sigurojmë shpejtë një vend tjetër për të, pa koste dhe shpenzime të kandidatit.

Nuk ka më shtretër bosh

Ne do t'ju ndihmojmë të zëni të gjithë shtretërit në mënyrë të qëndrueshme në mënyrë që të jeni të sigurtë se të gjithë pacientët mund të akomodohen.

Rreth nesh

Your Future Europa GmbH

Rrjeti në mbarë Evropën

Your Future Europa është një agjenci rekrutimi me seli në Gjermani që fokusohet në mbështetjen e profesionistëve të kujdesit shëndetësor gjatë gjithë procesit të aftësimit,të procesit të njohjes, integrimit dhe punësimit në Gjermani.

100% pa rrezik

Akademizimi i plotë siguron cilësinë e diagnostikimit, trajtimit dhe kujdesit nga stafi mjekësor.

Avantazhet e rekrutimit të personelit infermierorë me Your Future Europa

Përzgjedhja gjigante

Me ndihmën e proceseve tona të thjeshta, ne arrijmë të plotësojmë shpejt pozicionet tuaja të dëshiruara.

Stafi i duhur infermieror

Falë përzgjedhjes sonë të madhe të stafit infermieror, ju do t'i keni të gjitha pozicionet e plotësuara përgjithmonë.

Pa rrezik

Nëse nuk jeni të kënaqur me vendin e lirë në 3 muajt e parë, ne do t'ju ofrojmë një zëvendësim shpejtë dhe pa pagesë.

Fakte

Your Future Europa GmbH

Më shumë se thjesht HeadHunting

Ne mbështetemi në nje rrjet gjigant profesionistësh në fushën e mjekësisë , përkatësisht infermieri dhe fizioterapi,për këtë arsye ne arrijmë të gjejmë shpejt një personel adekuat që I’u nevojitet.

Ne garantojmë se do të gjejmë punonjësit e duhur për ju.

450+
Kandidatët e vendosur
180+
Klientët
5
Vite përvojë praktike

Ne jemi vendi adekuat për t’u drejtuar rreth aftësimit dhe punësimit në fushën e mjekësisë,përkatësisht në sektorin e shëndetësisë.

Xhuli Hisenaj

Drejtor menaxhues

Your Future Europe u themelua në vitin 2017 nga Xhuli Hisenaj. E lindur në Kosovë, Xhuli erdhi në Gjermani me prindërit e saj në moshën njëmbëdhjetë vjeçare. Pas trajnimit të saj si infermiere në Hanover, ajo punoi në spital për dymbëdhjetë vjet. Ajo flet rrjedhshëm gjermanisht, shqip, serbisht dhe anglisht.

Xhuli Hisenaj ka një vizion për t’u dhënë njerëzve të tjerë një perspektivë më të mirë dhe për të plotësuar vendet vakante në mjekësi dhe infermieri me profesionistë.

Ne do të gjejmë stafin tuaj infermieror të kualifikuar dhe do t'i japim fund shtretërve të pabanuar!

Shumica dërrmuese e objekteve, klinikave dhe praktikave mjekësore për të moshuarit përballen me sfida të rëndësishme në gjetjen e personelit të kualifikuar infermieror. Shpesh ka shumë arsye për këtë, por më e rëndësishmja është ndoshta mungesa e punëtorëve të kualifikuar në Gjermani. Kjo është arsyeja pse ne vendosim staf infermieror të kualifikuar nga jashtë me aftësi të shkëlqyera të gjuhës gjermane.

Ne mbështetemi në një rrjet të gjerë profesionistësh në infermierinë dhe mjekësinë dhe për këtë arsye arrijmë të gjejmë shpejt stafin që ju nevojitet. Me më shumë se 5 vjet përvojë në industrinë e kujdesit shëndetësor, ne mund të plotësojmë pozicionet tuaja të hapura në mënyrë specifike me profesionistë të kualifikuar.

Ne garantojmë se do të gjejmë punonjësit e duhur për ju.

Ja se si shkon nëse doni të rekrutoni shpejt infermierë të rinj:

1. Ju bëni një kërkesë jo të detyrueshme për personelin.

Ju klikoni në butonin më poshtë, plotësoni formularin e shkurtër dhe na informoni për kërkesat tuaja për staf pa detyrim dhe lini të dhënat tuaja të kontaktit.

2. Një anëtar i ekipit do t'ju telefonojë dhe do t'ju këshillojë.

Ne do t'ju kontaktojmë personalisht brenda 48 orëve për të mësuar rreth kërkesave tuaja në mënyrë që të gjejmë stafin e duhur për vendet e lira të punës.

3. Ne do t'ju japim një përzgjedhje të kandidatëve të përshtatshëm.

Ne do t'ju sugjerojmë shpejt kandidatët e përzgjedhur që plotësojnë kërkesat tuaja. Me kërkesën tuaj, ne mund të planifikojmë intervista pune.