Skip links

Për kompanitë

Avantazhet e rekrutimit të personelit infermieror me Your Future Europa

Zgjedhje e madhe

Falë proceseve tona të thjeshta, ne mund të plotësojmë shpejt pozicionet tuaja të dëshiruara.

Infermieret e duhura

Falë përzgjedhjes sonë të madhe të infermierëve, ju do të jeni në gjendje të plotësoni në mënyrë të qëndrueshme të gjitha pozicionet.

Pa rrezik

Nëse nuk jeni të kënaqur me pozicionin vakant në 3 muajt e parë, ne do t'ju ofrojmë një zëvendësim shpejt dhe pa pagesë.

Rreth qasjes së Evropës suaj të Ardhmë

Your Future Europa është specializuar në vendosjen e infermierëve dhe fizioterapistëve. YFE ofron koncepte për integrimin e infermierëve dhe fizioterapistëve në spitale, qendra të kujdesit mjekësor, praktika dhe ambiente kujdesi.

Your Future Europa është pran jush që nga fillimi I procesit të bashkëpunimit deri në fillimin e punës në Gjermani. 

Gjithashtu kemi programin për ausbildung në fushën e mjek, në Gjermani një kursant përfundon një kurs trajnimi trevjeçar në një shkollë profesionale, ku infermierët dhe fizioterapistët studiojnë për të paktën 3 vjet në vendin përkatës. 

Fokusi i kursit është në kujdesin e trajtimit mjekësor, kujdesin bazë dhe dokumentimin dhe planifikimin e kujdesit. Stafi infermieror mund të vendoset në spitale dhe shtëpi pleqsh.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Vendosja e infermierëve nga jashtë

Diplomë universitare në infermieri

njohja e gjuhës gjermane

Tituj profesionalë të njohur në Gjermani

Si kompania lider në vendet përkatëse, Your Future Europa organizon procesin e njohjes dhe mbështet procesin e rekrutimit nga parazgjedhja deri në organizimin e kurseve të gjuhës deri në fillimin e punësimit në Gjermani.

Infermierët marrin njohje të plotë në Gjermani, me të cilën ekziston një kurs adaptimi sipas kërkesës në akademinë tonë, Medical Academy Europe.

450+
Kandidatët e vendosur
180+
Klientët
5
Vite përvojë praktike

Ja se si shkon nëse doni të rekrutoni shpejt infermierë të rinj:

1. Ju bëni një kërkesë jo të detyrueshme për personelin.

Ju klikoni në butonin më poshtë, plotësoni formularin e shkurtër dhe na informoni për kërkesat tuaja për staf pa detyrim dhe lini të dhënat tuaja të kontaktit.

2. Një anëtar i ekipit do t'ju telefonojë dhe do t'ju këshillojë.

Ne do t'ju kontaktojmë personalisht brenda 48 orëve për të mësuar rreth kërkesave tuaja në mënyrë që të gjejmë stafin e duhur për vendet e lira të punës.

3. Ne do t'ju japim një përzgjedhje të kandidatëve të përshtatshëm.

Ne do t'ju sugjerojmë shpejt kandidatët e përzgjedhur që plotësojnë kërkesat tuaja. Me kërkesën tuaj, ne mund të planifikojmë intervista pune.