Skip links

Infermierët e çertifikuar (ekzaminuar)

Këshilla për karrierën profesionale

Kontratat e përhershme

Njohje profesionale

Arritja & Integrimi

Mbështetje e vazhdueshme

Mirë se vini në këshilltarin tuaj të karrierës së ardhshme

Rreth nesh

Your Future Europa GmbH

Mirë se vini në këshilltarin tuaj të  ardhshëm të  karrierës. Nëse  dëshironi  të punoni   si infermierë shëndetësorë në Gjermani  ose  Austri,  Your Future Europa, si një kompani lider në këtë fushë, do t’ju ndihmojë   të  arrini qëllimin tuaj. 

Kryesisht zgjedhim  personel mjekësor për shtëpi të moshuarve, spitale, klinika  dhe  qendra shëndetësore si dhe kryqin e kuq.

100% pa rrezik

Paraqisni  aplikimin tuaj  direkt duke futur  CV-  në tuaj në bazën tonë të të  dhënave në  mënyrë që ne t'ju kontaktojmë dhe t'ju   informojmë për vendet e lira aktuale  dhe  të ardhshme .

Akademia jonë - MAE GmbH (Akademia e Mjekësisë në Evropë)

MAE (Medical Academy Europe) është akademia jonë për sa i përket temës së kurseve të përgatitjes së provimeve si dhe kurseve të gjuhës. Ofrojmë provimin e njohurive praktike dhe me gojë, përgatitjen e provimit praktik në sallën e infermierisë, kursin përgatitor për provimin e njohurive si dhe provimin e kompetencës së gjuhës së infermierisë (niveli B2).

Marrja e provimit të njohurive do t’ju japë njohjen tuaj.

Pra, nuk keni nevojë të shqetësoheni se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes për provimin. Me ne ju merrni gjithçka nga një burim i vetëm!

Fokusi ynë është te shëndeti dhe infermierët, fizioterapistët, mamitë, ergoterapistët dhe kursantët për infermierinë.

Monitorim i vazhdueshëm

Gjithçka nga një burim i vetëm

100% pa rrezik

Vendosja e infermierëve nga:

Çdo qenie njerëzore është arkitekt I së ardhmes së tij