Skip links

Über Uns

Your Future Europa GmbH

Për më shumë se 5 vjet, Your Future Europa ka siguruar që ambientet, klinikat dhe praktikat e infermierisë të kenë siguri planifikimi dhe që pacientët ose banorët tuaj të kujdesen.

Ofrojmë personel mjekësor nga Kosova, Maqedonia, Serbia si dhe Bosnja. Të gjithë infermierët tanë kanë diploma profesionale akademike, kompetencë gjuhësore B2 dhe kanë titull të njohur profesional në Gjermani, Austri dhe Zvicër.

Kujdestarët kryejnë kurse gjuhësore në shtëpinë e tyre. Ata arrijnë nivelin gjuhësor B2 të Kornizës Evropiane të Referencës. Në Gjermani, Austri dhe Zvicër organizohet njohja e titujve profesional. Me mirënjohje, infermierët punojnë si infermierë dhe infermierë të kujdesit shëndetësor ose si specialistë infermiere.

Stafi infermieror është i përgatitur për aktivitetet e tyre në departamentet e specialiteteve. Akademizimi i plotë siguron cilësinë e diagnostikimit, trajtimit dhe kujdesit nga personeli mjekësor. Stafi mjekësor kryhet në të gjithë Gjermaninë, veçanërisht në zonën Berlin, Freiburg, Këln, Hamburg, Hanover, Frankfurt, Dyseldorf dhe në Austri.

Avantazhet e rekrutimit të personelit infermieror me Your Future Europa

Zgjedhje e madhe

Falë proceseve tona të thjeshta, ne mund të plotësojmë shpejt pozicionet tuaja të dëshiruara.

Infermieret e duhura

Falë përzgjedhjes sonë të madhe të infermierëve, ju do të jeni në gjendje të plotësoni në mënyrë të qëndrueshme të gjitha pozicionet.

Pa rrezik

Nëse nuk jeni të kënaqur me pozicionin vakant në 3 muajt e parë, ne do t'ju ofrojmë një zëvendësim shpejt dhe pa pagesë.

Xhuli Hisenaj

Drejtor menaxhues

Your Future Europe u themelua në vitin 2017 nga Xhuli Hisenaj. E lindur në Kosovë, Xhuli erdhi në Gjermani me prindërit e saj në moshën njëmbëdhjetë vjeçare. Pas trajnimit të saj si infermiere në Hanover, ajo punoi në spital për dymbëdhjetë vjet. Ajo flet rrjedhshëm gjermanisht, shqip, serbisht dhe anglisht.

Xhuli Hisenaj ka një vizion për t’u dhënë njerëzve të tjerë një perspektivë më të mirë dhe për të plotësuar vendet vakante në mjekësi dhe infermieri me profesionistë.

Vlerat tona

Përgjegjësia

Ne veprojmë me përgjegjësi, sepse motoja jonë është “Vetëm ata që janë të vetëdijshëm për përgjegjësinë e tyre mund të veprojnë me përgjegjësi”.

Respekt

Një marrëdhënie e respektueshme me klientët dhe partnerët tanë është shumë e rëndësishme për ne – kjo është baza e suksesit tonë!

Integriteti

Besimi është i rëndësishëm për ne. Të gjithë ata që punojnë me të ardhmen tuaj mund të jenë të sigurt për besnikërinë dhe besueshmërinë tonë, qofshin kolegë, kandidatë, klientë apo furnitorë. Ne e mbajmë fjalën.

Investimi

Ndjekja e rrugëve të reja, gjetja e zgjidhjeve inovative, të menduarit afatmesëm dhe afatgjatë: kështu e formojmë biznesin tonë.

Qëndrueshmëria

Me shërbimin tonë të besueshëm të personelit, ne garantojmë që ju të keni sigurinë e planifikimit dhe që pacientët ose banorët tuaj të kujdesen.

Skuadra e Gjermanisë

XHULI HISENAJ

Drejtor menaxhues

CELINA GROTJAHN

Menaxhimi i Zyrës

MELANIE SCHLEGELMILCH

Rekrutuesi

YELIZ YAPICI

Rekrutuesi

ALBIONA NIKQI

Të trajnuarit

Ekipi Ndërkombëtar

Adelina Krasniqi Spahiu

Menaxher rajonal

Gentiana Kryeziu

mësues gjerman

Blerinë Pajaziti Ramadani

Asistent i administratorit

Rabije Kryeziu

mësues gjerman

Dafinë Pajaziti

Asistent i administratorit

Erdin Kadrija

Dizajner grafik

Ndalim Jaja

Asistent i administratorit

Lejla Rexhepi

Menaxher i mediave sociale

Rona Kaba

Menaxher i mediave sociale

Berna Hajzeri

Asistent i administratorit

Razije Avdili

Asistent i administratorit